Psikolojik tedavi gören öğretmen, mangal dumanıyla intihar etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Şubat 2010 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yalnız yaşayan Neşe Yılmaz (30) isimli bir öğretmen, oda içinde mangal yakarak yaşamına son verdi. Yaklaşık bir yıldır psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Yılmaz'ın, bir intihar notu bıraktığı belirtildi.

Olay, Özkarakaya Caddesi'nde Özlem Apartmanı, B blokta meydana geldi. Kötü kokular yayıldığını fark eden komşuları, durumu ev sahibine bildirdi. Kapıyı uzun süre çalmasına rağmen içeriden ses gelmemesi üzerine şüphelenen ev sahibi de polise haber verdi. Polis ekipleri çilingir yardımıyla açtıkları kapıdan içeri girdiklerinde, Neşe Yılmaz'ın çürümeye yüz tutmuş cesediyle karşılaştı. Ankara'da özel bir okulda öğretmen olduğu öğrenilen Yılmaz'ın yaklaşık bir yıldır İzmir'de oturduğu, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hem ortopedik hem de psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Yılmaz'ın, geride bıraktığı notta, "Daha önce intihar etmediğime pişmanım." yazdığı belirtildi.

Polis ekipleri, salonda buldukları cesedin çevresinde inceleme yaptı. Yılmaz'ın, kömür mangalını yaktıktan sonra çıkan karbonmonoksit gazını soluyarak öldüğü belirlendi. Komşularıyla konuşmadığı ve içine kapanık olduğu bildirilen Yılmaz'ın Bursa'daki ailesine durumu bildiren polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber